Tom Daley elmondta

Homoszexualitásáról vallott a brit sztársportoló

Egy másik férfival folytatott párkapcsolatáról vallott Tom Daley, a britek olimpiai bronzérmes műugrója, vallomását a legnagyobb videómegosztón tárta a nagyközönség elé.

2013.12.02 16:22MTI

A 19 éves sportoló a youtube videomegosztó oldalra feltöltött vallomásában osztotta meg magánéletének eddig titokban tartott részleteit a rajongókkal. Az ötperces, hétfőn nyilvánosságra hozott felvételen Daley azt mondta, véget akart vetni a találgatásoknak, s őszintén akart beszélni párkapcsolatáról.

A brit műugró 15 évesen, a 2009-es világbajnokságon győzött 10 méteren, s ugyanebben a számban nyert bronzot a tavalyi londoni olimpián.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.