Nem költöznek

További 30 évig marad stadionjában a PSG

További 30 évig marad stadionjában a francia bajnok Paris Saint-Germain.

2013.11.26 21:13MTI
MTI

Az egyesület keddi tájékoztatása szerint a katari vezetőség 2043-ig szóló megállapodást kötött a Parc des Princes tulajdonjogával rendelkező főváros irányítóival.

A közelmúltban felmerült, hogy a Zlatan Ibrahimovic fémjelezte klub átköltözik a 81 ezer néző befogadására alkalmas Stade de France-ba, ám Bertrand Delanoe polgármester és a szurkolók is ellenezték az ötletet.

A PSG 1974 óta fogadja ellenfeleit a 47 929 férőhelyes Parc des Princes-ben, amelyet mintegy 75 millió eurós ráfordítással kibővítenek és felújítanak a 2016-os, francia rendezésű Európa-bajnokságra. A mérkőzések a munkálatok alatt is ott zajlanak majd.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.