Adócsalás?

Vizsgálati fogságban a volt argentin válogatott labdarúgó

A jelenleg csapat nélküli, 36 éves futballistát a hét elején vették őrizetbe Németországban. A hatóságok szerint még abban az időben szegte meg a törvényeket, amikor a Bayer Leverkusenben légióskodott.

2013.11.21 22:33MTI

A kölni ügyészség bejelentése szerint vizsgálati fogságba került Diego Placente, az argentin labdarúgó-válogatott volt játékosa, akit adócsalással vádolnak. A jelenleg csapat nélküli, 36 éves futballistát a hét elején vették őrizetbe Németországban. A hatóságok szerint még abban az időben szegte meg a törvényeket, amikor a Bayer Leverkusenben légióskodott.

Placente 2001 és 2005 között volt a gyógyszergyáriak labdarúgója, a csapattal 2002-ben Bajnokok Ligája-döntőt játszhatott, a Bundesligában pedig ezüstérmes lett. Hazája válogatottjában összesen 22-szer lépett pályára, a 2002-es világbajnokságon tagja volt az argentinok keretének.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.