Zsebből fizeti

Saját múzeumot építtet Cristiano Ronaldo

Az építkezés "nagy titokban" folyik Madeirán. Állítólag nem önteltsége miatt állít magának mementót Ronaldo, hanem a turizmust szeretné segíteni.

2013.11.19 18:55MTI
Ronaldonak nem ismeretlen az ilyen szereplés: a képen éppen modellt áll viaszmásához

A múzeum Ronaldo szülővárosában, a Madeira szigetén fekvő Funchalban áll majd, és még idén, de legkésőbb 2014 elején felavatják.

"Az ötlet Ronaldóé és az édesanyjáé volt" - idézte a portugál lap, a Diario de Noticias a család egyik barátját.

A projekt finanszírozását a hírek szerint maga a játékos vállalta, s az építkezés "nagy titokban" folyik a város kikötőjének közelében. Az épületben többek között a 2008-ban a világ legjobbjának választott, 28 éves futballista által nyert trófeákat állítják ki.

A család barátja szerint a múzeum létrehozásával elsősorban nem magára gondolt a sokszor önteltséggel vádolt labdarúgó, hanem a helyi turizmust szeretné segíteni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.