Közös megegyezéssel

Torghelle távozik a Videotontól

Közös megegyezéssel szerződést bontott Torghelle Sándor és a labdarúgó OTP Bank Ligában listavezető Videoton.

2013.11.15 18:18MTI
MTI

A székesfehérvári klub honlapjának beszámolója szerint több játéklehetőségre vágyik a korábbi válogatott csatár, az egyesület vezetése pedig hozzájárult ahhoz, hogy távozzon. Torghelle tavaly januárjában igazolt a Videotonhoz, és 67 mérkőzésen 12 gólt szerzett.

A mostani szezon eddigi 14 bajnoki fordulójában mindössze 69 perc játéklehetőség jutott neki. A támadó szerződése jövő nyárig szólt. "Vannak ajánlataim más kluboktól, biztos vagyok benne, hogy hamarosan hasznára tudok lenni valamelyik együttesnek" - mondta a 42-szeres válogatott futballista.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.