Az új élethez

10 milliós ösztöndíjat kapott a szívinfarktuson átesett Akeem Adams

A Ferencváros szívinfarktuson átesett trinidadi labdarúgója, Akeem Adams tízmillió forintos ösztöndíjat kapott a Tigra Kft. felajánlásának köszönhetően, hogy felépülése után új életet kezdhessen.

2013.11.14 13:01MTI
MTI

Orosz Pál, az FTC Zrt. vezérigazgatója elmondta, a Semmelweis Egyetem Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikáján kezelt Adams keringése jelenleg stabil, de "folyamatos műszív- és tartós vérhígító kezelést igényel".

Hozzátette, az intenzív osztályon megkezdhette a gyógytornát, azonban a korábbi komplikációk miatt orvosai a felépülési esélyeiről óvatosan nyilatkoznak.

A felajánlás lényege, hogy Adams felépülése után részt venne egy egyéves előkészítő tanfolyamon, melyen megtanulna magyarul, majd egy általa választott magyar főiskolát vagy egyetemet végezhetne el az ösztöndíjnak köszönhetően. A sajtótájékoztatón kiderült, hogy Adams és családja nagyon örült a felajánlásnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.