2 év eltiltás

Doppinggal bukott le egy spanyol teniszezőnő

Doppingvétség miatt két esztendőre eltiltotta a versenyzéstől Nuria Llagostera spanyol teniszezőnőt a sportág nemzetközi szövetsége (ITF).

2013.11.11 20:31MTI

A hétfői bejelentés szerint tiltólistás ajzószernek, d-metamfetaminnak a nyomaira bukkantak Nuria Llagostera mintájának elemzésekor a WADA, a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség által akkreditált montreali laboratóriumban. A 33 esztendős, 2005 óta csak párosban induló teniszezőt a júliusi, stanfordi tornán ellenőrizték.

Az ITF közölte: a játékos nem tudott elfogadható magyarázatot adni arra, hogy mi módon került szervezetébe a tiltott anyag.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.