Észak-amerikai kosárlabdaliga

NBA - hazai győzelmekkel kezdődött a 2013/14-es idény

A címvédő Miami Heat, valamint a Los Angeles Lakers és az Indiana Pacers hazai győzelmével kezdődött meg kedden az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) 2013/14-es idénye.

2013.10.30 09:45MTI

A mérkőzés előtt a bajnoki gyűrűket átvevő Miami 25 pontos előnye nyolcra olvadt a hajrában a Chicago ellen, de ennél közelebb már nem tudtak kerülni a vendégek.

A floridaiaknál az előző szezon legjobbja, LeBron James 17, Chris Bosh pedig 16 pontot dobott, a túloldalon a tavaly áprilisi térdsérülése után visszatérő Derrick Rose 12, míg Carlos Boozer 31 pontig jutott.

A Los Angeles-i rangadón a Lakers a sérült szupersztár, Kobe Bryant távollétében is simán verte a Clipperst, főként Xavier Henry 22 és Jordan Farmar 16 pontja révén. A Lakers 42/24-re javította mérlegét a szezonnyitókon, amellyel rekorder az NBA-ben.

A Clippers - melynek kispadján most debütált a Bostonnal 2008-ban bajnok Doc Rivers - ászai közül Blake Griffin 19, Chris Paul pedig 15 pontot szerzett.

Eredmények:
Indiana Pacers-Orlando Magic 97-87
Miami Heat-Chicago Bulls 107-95
Los Angeles Lakers-Los Angeles Clippers 116-103

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.