GÓÓL! Ja nem, mégse

Törölte Facebook profilját a "fantomgól" szerzője

Törölte profilját a Facebook közösségi portálról Stefan Kießling, aki másfél hete győztes "fantomgólt" szerzett a Hoffenheim-Bayer Leverkusen mérkőzésen a német labdarúgó Bundesligában. Túl sok gyalázkodást kapott.

2013.10.29 15:25MTI

A 8. fordulóban rendezett meccset a vendégek nyerték 2-1-re úgy, hogy a 70. percben Kiessling fejese - a televíziós felvételeken jól láthatóan - az oldalhálón keresztül jutott a kapuba, a bíró mégis gólt ítélt. Ezzel lett 2-0, aztán a Hoffenheim a 88. percben szépített, ám végül nem tudott pontot szerezni.

"Többen az ő netes oldalán tombolták ki magukat, amely egy későbbi időpontban újra elérhető lesz" - közölte a leverkuseni klub.



A játékos hozzátette, hogy otthonába küldött leveleket is kapott, ami szerinte már túlment minden határon.

A német szövetség hétfői határozata értelmében mivel a bíró, Felix Brych nem sértette meg a szabályokat, nem játsszák újra a találkozót.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.