A másik újonc is kibabrált az FTC-vel

Labdarúgó NB I - A Mezőkövesd ellen sem nyert a Ferencváros

Az újonc Mezőkövesd 1-1-es döntetlent ért el a Puskás Ferenc Stadionban a Ferencváros vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 12. fordulójának szombati játéknapján. A Fradi nyeretlenségi szériája így már négy mérkőzés óta tart.

2013.10.26 18:22MTI
MTI

A fővárosiak így már négy mérkőzés - a trinidadi Akeem Adams szívinfarktusa - óta nyeretlenek, ezalatt mindössze két pontot szereztek. A Mezőkövesd öt találkozó óta nem győzött.

OTP Bank Liga, 12. forduló:

Ferencváros-Mezőkövesd 1-1 (0-1)

Puskás Ferenc Stadion, 5000 néző, v.: Solymosi

gólszerző: Diallo (68.), illetve Szalai (41.)

sárga lap: Holman (66.), illetve Kiss M. (26.), Hegedűs Cs. (33.), Farkas B. (44.), Balajti (54.), Szalai V. (72.), Bognár (95.)

Az egész első félidőben a Ferencváros játszott nyomasztó mezőnyfölényben, de a ritka mezőkövesdi gyors ellentámadások is komoly veszélyt jelentettek. A hazaiaknak még büntetőből sem sikerült betalálniuk, ellenben a vendégek egy szabadrúgást követően Szalai révén vezetést szereztek.

A második félidőben mindent egy lapra feltéve rohamoztak a fővárosiak, a Mezőkövesd pedig továbbra is veszélyesen kontrázott, mindkét kapusnak nagy bravúrjai voltak, de a Ferencváros nagy nyomása végül góllá érett. Az egyenlítést követően is jó iramú maradt a meccs, a vendégek pedig hősies védekezésükkel és Horváth újabb védéseivel megtartották a döntetlent.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.