Nagy siker Cseonanban

Öt magyar érem a hagyományos íjászok hetedik világbajnokságán

Öt magyar érem született a hagyományos íjászok hetedik világbajnokságán, amelyet a dél-koreai Cseonanban rendeztek meg 28 ország 236 versenyzőjének részvételével.

2013.10.24 08:41MTI

A sportági világszövetség csütörtöki tájékoztatása szerint a férfiaknál Terman Szilárd győzött hármas holtversenyben, Szórády Ernő bronzérmet nyert. Keszi Viktória - korábbi junior bajnok - idén már a felnőtt női mezőnyben szerzett ezüstérmet.

A junior kategóriában Bíró Dorottya arany-, Posta Donát pedig ezüstérmes lett, így a magyar csapat a 12 lehetséges éremből ötöt hoz haza.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.