Lábujjsérülést szenvedett

Holland-magyar - Van Persie sérülése nem jött még rendbe, játéka kérdéses

Könnyen elképzelhető, hogy a holland labdarúgó-válogatott Robin van Persie nélkül lép pályára pénteken a magyar csapat elleni világbajnoki selejtezőn Amszterdamban.

2013.10.10 09:22MTI
MTI

A Manchester United csatára múlt szerdán, a Sahtar Donyeck elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen szenvedett lábujjsérülést, amely továbbra sem jött rendbe.

"Donyeckben csúnyán beletalpaltak a lábujjamba, akkor azt hittem, eltört" - mondta szerdán a 30 éves csatár, hozzátéve, hogy a vizsgálatok később megállapították, nincs törése. "Vasárnap a Sunderland elleni bajnokin játszottam, de a fájdalom továbbra sem szűnik."

A 78 eddigi válogatott mérkőzésén 38-szor eredményes támadó hozzátette, hogy kevéssel a pénteken 20.30 órakor kezdődő meccs előtt dől majd el, játszhat-e.

A holland válogatott az utolsó két forduló eredményeitől függetlenül már megnyerte a selejtezőcsoportot, a jelenleg második magyar csapatnak viszont mindenképpen győznie kellene ahhoz, hogy biztosan megtarthassa pótselejtezőt érő helyét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.