150 év

Puskás megálló, Beckham állomás, Platini sarok - Londoni metró új nevekkel

A Circle-vonalat a Világbajnokságok óriásai elnevezéssel illették, itt - egyedüli magyarként - Puskás Ferenc is megtalálható olyan kiválóságok mellett, mint Pelé, Diego Maradona vagy Michel Platini.

2013.10.03 22:00MTI
Fotó: MTI

Különleges térképpel kedveskednek Londonban a metró utasainak: futballsztárokról nevezték el a brit főváros földalatti-hálózatának mind a 366 megállóját. A Leytonstone állomást például David Beckham néven lehet megtalálni, itt született ugyanis a válogatott korábbi csapatkapitánya.

A Circle-vonalat a Világbajnokságok óriásai elnevezéssel illették, itt - egyedüli magyarként - Puskás Ferenc is megtalálható olyan kiválóságok mellett, mint Pelé, Diego Maradona vagy Michel Platini. A különleges térképet a helyi futballszövetség, az FA alapításának, illetve a londoni metró megnyitásának 150. évfordulójára készítették el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.