Műszív tartja fenn a keringését

Nincs változás Akeem Adams állapotában

Nincs még változás Akeem Adams állapotában, így a Ferencváros futballistájának keringését továbbra is műszív tartja fenn.

2013.09.30 14:17MTI
MTI

Az FTC arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a továbbra is súlyos állapotban lévő 22 éves védő családja, édesanyja és öccse már megérkezett Magyarországra. A kilencszeres trinidadi válogatott Adams a nyáron igazolt a Ferencvárosba.

Az FTC csütörtök délelőtt adott tájékoztatást arról, hogy a védő - aki vasárnap pályára lépett az Újpest elleni rangadón - szerdán az esti órákban rosszul lett és kórházba szállították.

A focista ezt követően több műtéten is átesett, s mivel szíve nem vette át azokat a funkciókat, amelyeket el kellene látnia, ezért vált szükségessé, hogy műszívre kapcsolják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.