Ez az igazság

Wenger örökké az Arsenal élén maradna

Arsene Wenger, az angol Premier League-ben szereplő Arsenal menedzere reménykedik abban, hogy az idény végén lejáró szerződését meghosszabbítják, és ha módja lenne rá, soha nem is hagyná el az "ágyúsokat".

2013.09.27 15:38ma.hu

Stan Kroenke klubtulajdonos korábban már tett utalásokat arra, hogy meghosszabbítja a 63 éves szakember szerződését az idény vége előtt, Wenger pedig semmire sem vágyik jobban, mint erre. A francia szakember is megszólalt már ebben az ügyben, néhány hete azt mondta, hogy puhatolozó beszélgetéseket már folytattak.

Kroenke nem is olyan régen a médiának is megerősítette szándékát, Wenger pedig úgy látszik, hogy megkönnyebbült, hiszen már tréfálkozni is volt hangulata.

„Nagyon megtisztelőnek érzem Kroenke támogatását, mert ez egy hihetetlenül pozitív dolog a számomra” – mondta Wenger egy sajtótájékoztatón, aki szinte mindig a Bajnokok Ligája csoportkörébe juttatta csapatát. „Igazság szerint örökké szeretnék itt maradni, hiszen az azt jelentené, hogy halhatatlan vagyok. A viccet félretéve, imádom ezt a klubot, és sokáig nem is kellene győzködni, hogy aláírjam az új szerződést.”

Wenger azonnal komolyra fordította a szót, hiszen hétvégén fontos bajnoki mérkőzés vár csapatára, és most ez a legfontosabb. A listavezető Arsenal a lassan magára találó Swansea City otthonában vendégeskedik majd szombar kora este.

A walesi együttes otthon több nagycsapatot is megtréfált már a múltban, két fordulóval ezelőtt például az akkori listavezető Liverpool 2-2-es döntetlent ért el a Libertyben. Michuéknál mindenki egészséges az alapemberek közül, míg a londoniaknál többen is kisebb-nagyobb sérüléssel bajlódnak, így Tomas Rosicky, Alex Oxlade-Chamberlain, Theo Walcott, Lukas Podolski, Santi Cazorla és Abou Diaby is.

A sportfogadás piacain fellelhető oddsok alapján azonban még így is a vendégek a favoritok.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.