Egyhangúlag

Felbontotta Fatih Terim vezetőedzői szerződését a Galatsaray

Felbontották Fatih Terim vezetőedzői szerződését a Galatasaray labdarúgóklub irányítói. A lépésre állítólag azért került sor, mert a szakember nem egyezett bele, hogy a szezon végéig érvényes megállapodását két évvel meghosszabbítsák.

2013.09.24 23:29MTI

A török média ugyanakkor egy ideje már arról cikkez, hogy megromlott a viszony a vezetőség és a tréner között. A klub keddi közleménye szerint az igazgatótanács egyhangú szavazással határozott Terim szerződésének felbontásáról.

A 60 éves szakember augusztusban elvállalta, hogy májusig - párhuzamosan klubedzői feladataival - ellátja a szövetségi kapitányi teendőket is. A török válogatott a magyarral azonos világbajnoki selejtezőcsoportban szerepel.

A Galatasaray, amely jelenleg csak a tizedik helyen áll a bajnokságban, érdekelt a Bajnokok Ligájában is, ahol a múlt heti első fordulóban 6-1-re kikapott a Real Madridtól.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.