Primera Division

Idegenből hozott el egy pontot a Valladolid

Az újonc Elche hazai környezetben gól nélküli döntetlent játszott a Valladolid együttesével a spanyol labdarúgó-bajnokság negyedik fordulójának első hétfői mérkőzésén.

2013.09.16 22:09MTI

A hazaiak így továbbra is nyeretlenek a szezonban.

Primera División, 4. forduló: Elche-Valladolid 0-0 vasárnap játszották: Real Betis-Valencia 3-1 (3-0) Málaga-Rayo Vallecano 5-0 (2-0) Getafe-Osasuna 2-1 (1-1) Granada-Espanyol 0-1 (0-0) szombaton játszották: Villarreal-Real Madrid 2-2 (1-1) FC Barcelona-Sevilla 3-2 (1-0) Levante-Real Sociedad 0-0 Atlético Madrid-Almería 4-2 (2-1) később: Athletic Bilbao-Celta Vigo 22.00

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.