Fő a biztonság

Román-magyar - Komoly biztonsági intézkedések

Több utcát is lezárnak pénteken a bukaresti Nemzeti Aréna körül, hogy a román-magyar labdarúgó világbajnoki selejtezőmérkőzésre érkező szurkolók biztonságosan eljuthassanak a stadionba.

2013.09.04 16:18MTI
MTI

A magyar drukkerek a Pierre de Coubertin sugárút felől közelíthetik meg stadiont. Ezt az utat már délelőtt 10 órától kezdődően lezárják a járműforgalom elől. A FRF kibérelt egy telket ezen az úton, ahova a magyar szurkolók buszai és személyautói beállhatnak.

A szervezők külön felhívták a figyelmet arra, hogy csak nemzeti színű - magyar és román - zászlókat lehet bevinni a stadionba, amely három órával a meccs előtt nyitja meg kapuit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.