Ágyúvadászat

Özil után olasz válogatott kapust is igazolt az Arsenal

A kapus pályafutása során korábban az Internazionale, a Brescia és Bologna színeiben szerepelt. Az olasz válogatottban hatszor jutott szóhoz.

2013.09.03 05:29MTI

Emiliano Viviano olasz válogatott kapus kölcsönben az Arsenal labdarúgócsapatában folytatja szereplését. A 27 éves kapus a Serie B-ben játszó Palermótól érkezik a három fordulót követően a Premier League negyedik helyén álló londoni együtteshez. Viviano az elmúlt szezonban ugyancsak kölcsönben volt, akkor a Serie A-s Fiorentinát erősítette, most pedig Wojciech Szczesny és Lukasz Fabianski mögött eleinte a harmadik lesz a kapusok rangsorában.

Pályafutása során korábban az Internazionale, a Brescia és Bologna színeiben szerepelt. Az olasz válogatottban hatszor jutott szóhoz. Az Arsenal hétfőn klubrekordot jelentő 50 millió euróért (14,58 milliárd forint) leigazolta Mesut Özilt, a Real Madrid német válogatott irányítóját is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.