Jó hírek a Hannovernek

Bundesliga - Enyhítették Huszti eltiltását

A Német Labdarúgó Szövetség hétfőn háromról két meccsre csökkentette a Hannover magyar középpályásának, Huszti Szabolcsnak az eltiltását. A játékos Szalai Ádám csapata, a Schalke ellen kapott pirosat.

2013.09.02 19:38MTI
MTI

A Hannover az elsőfokú döntés után jelezte, fellebbez az ítélet ellen, s most másodfokon enyhítették a magyar légiós büntetését.

Husztinak augusztus 24-én a 74. percben kellett elhagynia a pályát, miután egy ívelés közben fejbe rúgta ellenfelét. A Hannover ekkor 2-1-re vezetett a Schalke 04 ellen. A végeredmény is ez lett, Huszti egy góllal és egy gólpasszal járult hozzá a hazaiak sikeréhez, míg a Schalke szépítő gólját a nyáron szerződtetett magyar válogatott támadó, Szalai Ádám szerezte az 55. percben.

Huszti egy bajnoki meccsről már hiányzott, azon csapata nélküle is győzött, így már csak egy találkozót kell majd kihagynia.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.