Gyémánt fokozatú támogató

Az OTP lett a MOB kizárólagos bankja

"Úgy döntöttünk, hogy más alapokra helyezzük a MOB jövőjét, hiszen a jelentős állami támogatások mellett szükség van olyan támogatókra is, amelyek által versenyzőink még eredményesebbek tudnak lenni".

Csányi: múltidézés képekben képgaléria

2013.09.02 11:05MTI
Katt a képre - galéria nyílik! Csányi: múltidézés képekben

Az OTP Bank lett a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) új, gyémánt fokozatú támogatója.

A hétfői sajtótájékoztatón Csányi Sándor, az OTP Bank elnök-vezérigazgatója bejelentette, hogy a szerződés szerint a pénzintézet 2016 év végéig összesen 130 millió forintos támogatást biztosít a magyar olimpiai mozgalom számára.

Borkai Zsolt, a MOB elnöke a megállapodás létrejöttét jelentős pillanatnak nevezte az olimpiai bizottság életében.

"Úgy döntöttünk, hogy más alapokra helyezzük a MOB jövőjét, hiszen a jelentős állami támogatások mellett szükség van olyan támogatókra is, amelyek által versenyzőink még eredményesebbek tudnak lenni a világversenyeken és az olimpiákon" - mondta.

A szerződéssel OTP a MOB kizárólagos bankja lett, s ezentúl az állami támogatások is a pénzintézeten keresztül jutnak el az olimpiai bizottsághoz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.