Leépítés

Dzsudzsákék újabb három játékost igazoltak az Anzsitól

A Dzsudzsák Balázst foglalkoztató Dinamo Moszkva újabb három futballistát igazolt az anyagi okok miatt "kiárusítást" tartó Anzsi Mahacskalától, a magyar válogatott korábbi klubjától.

2013.08.29 16:40MTI

A fővárosi alakulat az orosz válogatott hálóőrét, Vlagyimir Gabulovot, a középpályás Alekszej Ionovot és a kongói védőt, Christopher Sambát szerezte meg, összesen 20 millió euróért.

A Dinamo korábban már három Anzsi-játékost igazolt, Jurij Zsirkov, Alekszandr Kokorkin és Igor Gyenyiszov 45 millió euró ellenében érkezett.

Szerdán a brazil Willian szerződött a Chelsea-hez a Mahacskalától, amelynek dúsgazdag tulajdonosa, Szulejman Kerimov eladja legdrágább futballistáit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.