A jobb válla sérült

US Open - Sarapova sérülés miatt visszalépett

A világranglistán harmadik orosz Marija Sarapova egy sérülés miatt visszalépett a teniszezők idei utolsó Grand Slam-tornájától, a New York-i US Opentől.

2013.08.22 09:21MTI
Marija Sarapova (Fotó: MTI)

A szervezők tájékoztatása szerint a négyszeres Grand Slam-győztes játékos jelezte feléjük, hogy jobb vállának sérülése miatt kénytelen lemondani szereplését. Sarapova a wimbledoni nyílt bajnokságon a második fordulóban búcsúzott, s azóta mindössze egyetlen mérkőzést játszott.

A wimbledoni kudarc után megvált edzőjétől, Thomas Hogstedttől, s a legendás Jimmy Connorsszal kezdett együtt dolgozni, ám a múlt héten tőle is elköszönt. A US Open augusztus 26-án veszi kezdetét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.