Most először

24 óra bringa - Kiskunlacházán

Szombaton és vasárnap első alkalommal rendezik meg a különleges kerékpáros eseményt, a 24 óra bringát.

2013.08.21 10:57MTI

A szervezők szerdai tájékoztatása szerint a kiskunlacházi repülőtér "tükörsima" kifutóján egyéniben, párban vagy csapatban próbálhatják ki magukat a versenyzők.

A versenynek három különleges indulója is lesz, három világbajnok: Halápi Sándor velocipéddel a történelmi bringák versenyén kétszeres vb-győztes, Káldy Attila ultratávú triatlonos négyszer diadalmaskodott vb-ken, míg Szőnyi Ferenc triatlonos tíz- és hússzoros Ironmanen nem talált legyőzőre.

Mostanáig 80 egyéni versenyző nevezett a 24 órás viadalra, ez meghaladja a jól ismert Le Mans-i 24 órás kerékpáros verseny egyéni résztvevőinek számát is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.