Országos bajnokság

Tereptriatlon ob - Mester Bálint és Dósa Eszter is remekelt

A férfiaknál a címvédő Mester Bálint, míg a nőknél Dósa Eszter nyerte a Felsőtárkányban megrendezett, 0,5 km úszásból, 15 km kerékpározásból és 5 km futásból álló tereptriatlon országos bajnokságot.

2013.08.18 21:29MTI
edzesonline.hu

A szervezők vasárnapi tájékoztatása szerint az erősebbik nemnél az úszás után még többen az idén vb-bronzérmes Mester előtt szálltak partra, aki a kerékpáros pályát már a legjobb idővel teljesítette, és a futásban sem ért senki a nyomába. Mester végül 1:17:33 órás teljesítménnyel győzött, a második helyen közel másfél perces hátránnyal Medgyes Gábor érkezett célba, aki korábban szintén több alkalommal volt országos bajnok és a sportág Európa-bajnoka is.

A nőknél Poór Brigitta, az év extrémsportolója nem tudta megvédeni bajnoki címét, mert Németországban egy Világkupa-futamon indult, így Dósa Eszter komoly ellenfél nélkül, könnyedén szerezte meg az aranyérmet 1:35:06 órás idővel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.