Magyar-cseh edzőmeccs után

"Mindenki Bukarestbe!" - kép- és videókavalkád a magyar-cseh meccsről

Egervári elégedett, a szurkolótábor Bukarestre készül, a válogatott pedig lejátszotta utolsó felkészülési meccsét az őszi, ezúttal tényleg sorsdöntő világbajnoki selejtezők előtt.

Katt ide: képekben a magyar-cseh meccs képgaléria

2013.08.15 07:00ma.hu
További fotókért katt a képre!, fotó: ma.hu

A Puskás Ferenc Stadionban már minden a románok elleni szeptember 6-i Vb-selejtezőről szólt. A drukkerek "mindenki Bukarestbe!" és "Bukarestben győzni" kell rigmusokkal egészítették ki a hagyományos, idézni ezúttal nem kívánt, de videóinkban megtekinthető nótákat. A szövetségi kapitányt a csehek elleni felkészülési meccs után elsősorban az őszi selejtezőkről kérdezték, és a csapat tagjai is fejben már Bukarestben lehettek, mert az első játékrészben nem nagyon találtuk őket az egykori Népstadionban.

Fülöp Marci! Visszavárunk!

Talán George Hemingway, a Budapest Honvéd ura és a kispesti drukkerek által szívből gyűlölt mecénása is az őszi találkozóról csevegett el a kezdőrúgást megelőzősen Orbán Viktor miniszterelnökkel. Csapatunk első 45 percét látva mondjuk sok optimizmust aligha tápláltak a jelenlévőkbe Szalaiék: Bogdán fogott, mint a zöld festék, és csak ennek köszönhető a 0-1-es félidei állás.

Mindenki Bukarestbe!

Ezután már a kormányfő is váltott, és Csányi Sándor MLSZ-elnökkel figyelte a meccset - Lázár Jánost nem láttuk - és örömmel konstatálhatták ők is és a szép számban kilátogató, körülbelül 18 ezres nézősereg is, hogy fiaink felpörögtek a második félidőre. "Ha Böde jön, akkor jön", és Böde jött, beállt, és bár láttuk jobban is focizni, csak megérte a kétcsatáros játékra átállni. Több helyzet után Dzsudzsák váltott gólra egy jogosan megítélt büntetőt a 72. percben.

Ria, ria, Hungária!

Kapusbravúrok itt, kapusbravúrok ott, lyukas védelmek itt, lyukas védelmek ott, a végén maradt az 1-1, de ahogy a klasszikus mondta: lehetett volna ez fordítva is. Így aztán ha nem is féktelen önbizalommal, de bizakodó reménnyel indulhat útnak a több ezer magyar drukker, a szövetségi kapitány és a válogatott Romániába, hiszen mostantól a jelszó: "mindenki Bukarestbe!"

Hajrá magyarok!

Hangolás a magyar-románra I.

Hangolás a magyar-románra II.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.