Szucsoui tenisztorna

Babos kikapott az elődöntőben

A világranglistán 96. magyar játékos 1 óra 13 perc alatt szenvedett vereséget, és a nap folyamán még a páros elődöntőben is pályára lép Kínában.

2013.08.09 09:43MTI

Az első helyen kiemelt Babos Tímea két sima játszmában kikapott a harmadikként rangsorolt izraeli Shahar Peertől pénteken a 125 ezer dollár összdíjazású szucsoui keménypályás női tenisztorna elődöntőjében.

A világranglistán 96. magyar játékos 1 óra 13 perc alatt szenvedett vereséget, és a nap folyamán még a páros elődöntőben is pályára lép Kínában.

A 20 éves Babos a korábbi tervektől eltérően nem indul jövő héten a kazanyi ITF-versenyen, hanem itthon folytatja felkészülését a szezon utolsó Grand Slam-tornájára, az augusztus 26-án kezdődő US Openre.

Eredmény, egyes, elődöntő:
Peer (izraeli, 3.)-Babos Tímea (1.) 6:1, 6:3

Később:

páros, elődöntő:
Babos Tímea, Michaella Krajicek (magyar, holland)-Hszü Ven-hszin, Liang Csen (tajvani, kínai) 9.00

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.