Siker

Ifjúsági kajak-kenu vb: 7 magyar érem az első döntős napon

Négy arany-, két ezüst- és egy bronzérmet nyertek a magyar versenyzők a kanadai Wellandban zajló ifjúsági és U23-as kajak-kenu világbajnokság első döntős napján.

2013.08.03 21:33MTI

A hazai szövetség szombati tájékoztatása szerint az ifjúságiak között 1000 méteren a Noé Zsombor, Vass Péter kajakkettes, C-2 1000 méteren pedig a Khaut Kristóf, Hajdú Jonatán duó nyert aranyat, ahogy a női mezőnyben 500 méteren a Piller Szabina, Katrinecz Rita, Malcsiner Eszter, Szabó Ágnes alkotta kajakos négyes. Khaut C-1 1000 méteren ezüstérmes lett, Janza Richárd pedig K-1 1000 méteren harmadikként zárt.

Az U23-as korosztályban 1000 méteren a Hufnágel Tibor, Ceiner Benjámin kajakos duó aranyérmet nyert, míg Dombvári Bence egyesben ugyanezen a távon második lett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.