Nagyöbű összetettben hatodik

Sportlövő Eb: Sidi Pétert kizárták standard puskában

Sidi Pétert kizárták a 300 méteres standard puska 3x20 lövéses pénteki versenyéből az eszéki sportlövő Európa-bajnokságon, melyen egy nappal korábban hatodik helyen zárt a nagyöbű szabadpuska összetett számában.

2013.08.02 14:46MTI
Sidi Péter (Fotó: MTI)

A nemzetközi szövetség hivatalos eredményközlője szerint Sidi 580 körrel zárta a standard puska számot, ám később diszkvalifikálták. 

A komáromiak világ- és Európa-bajnok lövője az olimpia műsorán nem szereplő 300 méteres versenyeket így egy hatodik hellyel zárta, melyet a 3x40 lövéses viadalban, 1168 körrel szerzett meg. Az eszéki Eb-n korábban az olimpiai műsorban is szereplő kisöbű szabadpuska 3x40 lövéses összetett versenyben a hetedik helyen zárt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.