Fent és lent

Vizes vb: Bernek Péter bejutott, Balog lemaradt a döntőről

Bernek Péter ott lesz a 200 méteres hátúszás döntőjében, Balog Gábor viszont lemaradt a fináléról a barcelonai vizes világbajnokságon.

2013.08.01 21:29MTI

Mindkét magyar versenyző az elődöntő első futamában kapott helyet csütörtök este. Az ifjúsági olimpiai bajnok Bernek valamivel rosszabban teljesített, mint délelőtti előfutamban, ennek ellenére 1:57.37 perccel a még éppen továbbjutást érő nyolcadik időt úszta. Ugyanakkor Balog hiába javította meg több mint fél másodperccel délelőtti eredményét, 1:57.42-vel kilencedik lett összesítésben.

"Nem értem, mi történt! Reggel könnyedén úsztam, most meg majd leszakadt mindenem, nagyon nehéz volt az egész. Meglehet, hogy túlizgultam a dolgot. Az egyetlen jó, hogy így is bejutottam a nyolc közé, nagy mázlim van" - mondta Bernek Péter.

"Úgy 130 méternél rámentem a kötélre, talán ezen múlott a döntő. Nem vagyok szomorú, hiszen jobbat úsztam, mint délelőtt, de azért bosszant a balszerencsés kilencedik hely" - nyilatkozott Balog Gábor.

A szám fináléját pénteken 18.09 órától rendezik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.