Közönségmérés

MTVA: remekül alakult a Szuperkupa nézettsége

Több mint 1 millióan voltak kíváncsiak a szombati Győr-Debrecen labdarúgó Szuperkupa-mérkőzésre - közölte a Nielsen Közönségmérés adatai alapján a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA).

2013.07.15 14:14MTI

A bajnok Győri ETO FC 3-0-s győzelemmel hangolt a Maccabi Tel-Aviv elleni, szerdai Bajnokok Ligája-selejtezős meccsre.

Az ETO-DVSC találkozó nézettsége 346 ezer fő volt, a felnőtteknél 10, a felnőtt férfiaknál 14,9 százalékos közönségaránnyal. A Szuperkupát először műsorra tűző M1 közvetítésébe 1 millió 156 ezren néztek bele legalább egy percre.

A Rába-partiak BL-selejtezős összecsapásait is az M1 közvetíti élőben: az első mérkőzést szerdán 20.15-től, a visszavágót július 23-án, ugyancsak 20.15 órától. Előbbi találkozón Knézy Jenő, utóbbin Menczer Tamás lesz a kommentátor.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.