Magyar világcsúcs

Éremeső az Uszonyos-és Búvárúszó Junior vb-n

Magyar éremeső a kolumbiai Neivaban rendezett X. Junior Uszonyos világbajnokság harmadik napján.

2008.07.08 13:18ma.hu

A 100 m-es uszonyos gyorsúszásban Senanszky Petra a Debreceni Búvárklub versenyzője győzedelmeskedett 51.43 mp új világcsúccsal fantasztikusan szoros versenyben.

Ugyanebben a versenyszámban Kovács Zsófia a Kaposvári Adorján SE versenyzője harmadik helyen érkezett célba. A 400 m búvárúszás versenyszámban szintén két versenyzőnk állt rajthoz. Kovács Zsófia újabb érmet szerzett, ezúttal a második helyen ért célba, Nagy Dorottya a Debreceni Búvárklub versenyzője 10 mp-et javítva egyéni legjobb eredményén a második bronzérmét szerezte meg.

A magyar csapatnak két világcsúcs javítás mellett 2 arany, 3 ezüst és 4 bronzérme van, mellyel biztosan tartja a Világbajnokságon az előkelő harmadik helyet a nemzetek versenyében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.