Sikeresnek ígérkezik...

A Gemenci Nagydíjon 11 ország 20 csapata indul

Immár 34. alkalommal rendezik meg a Gemenci Nagydíj nemzetközi országúti kerékpáros versenyt, amelyen 11 ország 20 csapata vesz részt.

2008.07.07 12:56MTI

Amint az eseményt felvezető sajtótájékoztatón elhangzott: a világranglista-pontokért is zajló, 1,6 millió forint összdíjazású viadal csütörtökön 16 órakor kezdődik a hagyományos hegyi egyéni időfutammal. 

A résztvevőknek a szekszárdi Garay térről a Kálvária tetőre kell felkapaszkodniuk, a táv 2000 méter. Másnap Kaposvárról rajtol a mezőny 15 órakor, a cél 171 km-rel "odébb", Szekszárdon lesz. Szombaton Szekszárd és környékét járja be a karaván, 163 km-en. Kísérőprogram lesz este 9-től a megszokott, villanyfényes háztömbkörüli verseny. 

A Gemenci Nagydíjon rajthoz áll többek között az olimpiára készülő Kusztor Péter és a friss országúti bajnok Madaras Zoltán is. Mindhárom napon koncertek és egyéb látványos programok színesítik a viadalt. Szombaton Szekszárdon családi kerékpáros napot is tartanak a T-Mobile jóvoltából. 

Az Alisca-Bau 34. Gemenci Nagydíj programja: csütörtök: prológ, Szekszárd 2 km-es hegyi egyéni időfutam péntek: 1. szakasz, Kaposvár-Szekszárd 171 km szombat: 2. szakasz, Szekszárd-Szekszárd 163 km

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.