Ökölvívó Eb

Harcsa Zoltán bronzérmes!

A 75 kilogrammosok között szereplő Harcsa Zoltán bronzérmet nyert a minszki ökölvívó Eb-n, mivel a pénteki elődöntőben sérülés miatt feladta a Bogdan Juritoni elleni találkozóját.

2013.06.07 15:19MTI

A kispestiek olimpiai ötödikje az első menet nagy részében jobban bokszolt világbajnoki bronzérmes román ellenfelénél, ám fél perccel a szakasz vége előtt megsérült a keze. 

Harcsa a szünetig még kibírta, majd a pihenő után folytatta az összecsapást, ám ezután nem sokkal fájdalmas arccal megállt, az orvosi vizsgálat után pedig a meccs véget ért. A magyar csapat tájékoztatása szerint Szántó Imre tanítványának bal keze még a szerdai negyeddöntőben sérült meg, a Juratoni elleni meccsen pedig rásérült.
 
A 20 éves Harcsa pályafutása első felnőtt világversenyes érmét szerezte meg Minszkben. A pénteki elődöntőkben a magyarok közül még a 60 kilós Varga Miklós érdekelt, aki 18.45 óra körül lép majd ringbe a hazai Vazgen Szafarjanc ellen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.