Sokáig marad a Bayernnél

Ribéry sosem volt még ilyen boldog

Franck Ribéry el tudja képzelni, hogy pályafutása végéig a Bayern München játékosa marad. A francia játékos a Bildnek azt mondta: olyan boldog, mint még soha életében.

2013.06.05 10:07MTI
Fotó: MTI

"A magánéletem is teljesen rendben van. Miért igazolnék máshova, ahol talán nem érezném magam ilyen jól? Ha valamikor itt abbahagyom a játékot, akkor azt úgy szeretném megtenni, mint egy Grand Seigneur (nagyúr). Egy búcsúmeccsel, ahogy Mehmet Scholl is" - nyilatkozott a 30 éves focista, aki oroszlánrészt vállalt abban, hogy a bajorok idén a bajnokságot, a kupát és a Bajnokok Ligáját is megnyerték. 

A korábbi német válogatott Scholl 1992 és 2007 között erősítette a Bayernt, amelynek színeiben 334 mérkőzésen 87 gólt szerzett. Ribéry elárulta, hogy szerződésének meghosszabbítása már csak formalitás. "Szóban már mindenben megegyeztünk. És nálam az igen az igen! Tulajdonképpen nincs is szükség papírokra, de természetesen aláírjuk, amit kell, a következő adandó alkalommal" - fogalmazott. 

A 42-szeres válogatott középpályás 2007 óta szerepel a Bayern csapatában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.