Kézi őrület Németországban

Eszméletlen: már 5 ezer jegy elfogyott a jövő májusi kézi Bl-döntőre

A szervezők keddi tájékoztatása szerint a 2014. május 31-én és június elsején sorra kerülő döntőre jelenleg 120, 180 és 350 euróért lehet belépőkhöz jutni.

2013.06.04 22:22MTI
A Köln Aréna

Két nap alatt több mint 5000 jegy fogyott el a férfi kézilabda Bajnokok Ligája jövő évi kölni négyesdöntőjére. A szervezők keddi tájékoztatása szerint a 2014. május 31-én és június elsején sorra kerülő döntőre jelenleg 120, 180 és 350 euróért lehet belépőkhöz jutni.

A Hamburg végső sikerét hozó múlt szombati-vasárnapi négyesdöntő valamennyi mérkőzésén telt ház, 20 ezer néző volt jelen a kölni Lanxess Arénában. Az MKB Veszprém idén a negyeddöntőben kapott ki a védül negyedik helyen záró Kieltől.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.