NHL

Edzőváltás a New York Rangersnél

A rájátszásból történt ismételt korai búcsú miatt megvált John Tortorella vezetőedzőtől az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) szereplő New York Rangers.

2013.05.30 12:02MTI

Amint azt Glen Sather főigazgató elmondta: cél a Stanley Kupa megnyerése, márpedig az 54 éves szakemberrel 2009 óta egyszer sem sikerült eljutni a nagydöntőbe. Hozzátette: legkésőbb június végére megnevezik az új vezetőedzőt.

A Tampa Bay Lightninggal 2004-ben bajnok Tortorellával idén a második körben, tavaly a harmadikban, 2009-ben és 2011-ben pedig az első fordulóban búcsúzott a csapat, amely 2010-ben nem jutott be a playoffba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.