Kalapácsvetés

Gyurátz Réka az új rekorder

A kalapácsvető Gyurátz Réka minden idők legjobb ifjúsági eredményével, 73,44 méterrel nyerte szombaton a fővárosban rendezett korosztályos világbajnoki válogatóversenyt.

2013.05.18 13:47MTI

A magyar szövetség tájékoztatása szerint a Dobó SE 17 éves tehetsége - 3 kilogrammos szerrel - 11 cm-rel szárnyalta túl az eddigi rekordot a Puskás Ferenc Stadionban rendezett viadalon. 

A nemzetközi szövetség az ifjúsági korosztályban nem világcsúcsként, csak világ legjobb eredményeként tartja számon a rekordokat. A verseny nagyon magas színvonalú volt, a második helyen végzett Völgyi Helga is messze 70 méter felett, 72,33-mal zárta a megmérettetést.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.