Poén volt vagy véletlen?

Videó: beleszellentettek a snooker VB idegfeszítő pillanatába

Különös zaj zavarta meg a snooker világbajnokság egyik legfontosabb pillanatát, és hiába nézett a játékvezető hölgy szigorú tekintettel, a far- és rekeszizmok is nehezen bírták tartani magukat...

2013.05.08 19:13ma.hu

A snooker VB egyik fontos pillanatát hasította ketté a videón is jól hallható, a nézőtérről érkező fura zaj, mely leginkább az emberi szellentéshez hasonlítható. Ritkán történik ilyen, a sheffieldi Crucible Theatre-ben is csak most fordult elő először, hogy efféle különös hang zavarta meg a játékost.

Az angol Judd Trump először nevetett a történteken, ám miután újra megismétlődött a szellentés, már nem tudta mire vélni az esetet, hiszen számára egy majdhogynem sorsdöntő lökésre koncentrált volna. A játékvezető Michaela Tabb szigorú tekintete pásztázta a közönséget a tettes után kutatva, de a rekeszizmok sem bírták már tartani magukat, nevetett mindenki.

Ronnie O'Sullivan szintén eleresztett egyet, ám ez esetben egy mosolyról volt csak szó. Az öröm abba sem maradt, miután ötödszörre lett világbajnok.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.