Czollner Gyula emberére talált Balogh Tomiban

Fanatikusok ha egymásra találnak... - jól zárult a szópárbaj!

Visszatért Czollner Gyula: az egykori Forma-1-es kommentátor a SportKlubon új műfajban igyekszik bizonyítani. Teszi mindezt egy nála fiatalabb, nagyszájú partner, Balogh Tamás oldalán.

2013.04.29 13:52ma.hu

Április 26-án élő adásban debütált a Czollner Gyula - Balogh Tamás duó a SportKlub Dodzsem című vitaműsorában. A nagy visszatérést megelőzően a tapasztalt sportriporter némi lámpalázra számított, Tamás viszont nem tartotta kizártnak, hogy szétszedik a stúdiót, és a vita hevében egymáshoz vágják a székeket.

A képernyős munka nem volt túl hangsúlyos eddigi pályafutásom során, ezért most ugyanúgy izzad a tenyerem, mint amikor 2002-ben zöldfülű riporterként kerültem Palik László mellé. Vele aztán kilenc évig közvetítettük a Forma-1-es futamokat. Remélem, hogy a Dodzsemmel is hasonlóan meghatározó korszak köszönt be az életembe” – mondta Czollner Gyula nem sokkal az adás előtt. Azt is bevallotta, hogy Tamással is gyümölcsöző kapcsolatra számít, és örül annak, hogy ezúttal ő lesz a rutinosabb fél.

Tamás valóban belevaló srác, és engem sem a visszafogottságomról ismernek, így - bár nem találkoztunk korábban -, azonnal működött köztünk a kémia” – tette hozzá Czollner Gyula.

Czollner Gyula és Balogh Tamás (Fotó: Redlemon)


Balogh Tamás sem titkolta, milyen hangulatra számít a stúdióban, ha ketten együtt ülnek kamera elé. „Laza szócsatákat ígérek, de finomkodásra senki ne számítson! Mindketten makacsul kitartunk a véleményünk mellett, pláne, ha sportról van szó. Így az sem kizárt, hogy a jó hangulatú viták mellett néha egymáshoz vágjuk majd a székünket” – fogalmazott.

Tomit a közönség eddig főleg rádiós műsorvezetőként ismerhettük, az utóbbi bő egy évben a Music FM sávján hallhattuk őt. Ám nem tölti minden percét a mikrofon mögött, és az is igaz, hogy nehezen lehetne olyan mozgásformát találni, amit ne próbált volna ki, ezért - ahogy mondja -, minden sportágról van véleménye, hülyeséggel nem lehet megetetni.

Érthető hát, ha mindketten lámpalázzal ültek pénteken a kamerák elé, hogy ütköztethessék véleményüket mindenről, ami sport. „A szívdobogás és az emelkedett pulzus saját magamnak is egy jó visszajelzés volt arról, hogy nem unom, sőt, még mindig fanatikusan imádom a munkámat. Végül jól sikerült a debütálásunk is Tomival, kellően laza műsort csináltunk, bár két fanatikus sportrajongónak tényleg nehéz pár percben megvitatnia mondjuk a videóbíró kérdését” – árulta el Czollner.

"A Dodzsemben egyébként a legfrissebb sporthírekről vitázunk, így biztos vagyok benne, hogy a jövőben is lesz olyan, amikor csak röviddel az élő adás előtt dől el, miről szópárbajozunk aznap este" - tette hozzá.

Dodzsem Czollnerékkel minden pénteken, 22.45-kor a SportKlubon!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.