Tenisz

Stuttgarti tenisztorna - Marosiék az elődöntőben

Marosi Katalin a horvát Darija Jurakkal az oldalán bejutott a legjobb négy közé a párosok között a Stuttgartban zajló, 795 ezer dollár összdíjazású, salakpályás női tenisztornán.

2013.04.25 09:10MTI

A magyar, horvát kettős a szerda esti negyeddöntőben a negyedik helyen kiemelt amerikai Raquel Kops-Jones, Abigail Spears duóval csapott össze, s nagy küzdelemben, döntő rövidítésben diadalmaskodott. A női versenyeket szervező WTA honlapja alapján a találkozó 1 óra 31 percig tartott.
   
Az elődöntőben Marosiék a Mona Barthel, Sabine Lisici-Jelena Jankovic, Mirjana Lucic-Baroni mérkőzés győztesével játszanak majd.
   
Eredmény:
   
páros, negyeddöntő:

Marosi Katalin, Darija Jurak (magyar, horvát) - Raquel Kops-Jones, Abigail Spears (amerikai, 4.) 3:6, 6:4, 11-9

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.