Hoki Vb

Vereség az olaszoktól, távolodik az A-csoport

A magyar válogatott negyedik, pénteki mérkőzésén 2-1-re kikapott az olasz csapattól a Papp László Sportarénában zajló divízió I-es jégkorong-világbajnokságon. A győztes együttes feljutott az élvonalba.

2013.04.19 22:00MTI

Gyors gólváltás után az izgalmak a hajrára maradtak: bő kilenc perccel a vége előtt lőtték a vendégek a győzelmet érő találatot, mellyel kiharcolták a feljutást. A magyarok csak akkor szerezhetik meg a második, még szintén élvonalba kerülést jelentő helyet, ha szombaton nyernek a japánok ellen, a kazahok pedig előzőleg kikapnak a már nyeregben lévő olaszoktól.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.