Hazai pályán

Női kosárlabda NB I: soproni siker a döntő nyitányán

A Sopron hazai pályán 74-55-re legyőzte a címvédő Győrt a női kosárlabda NB I-ben az egyik fél harmadik győzelméig tartó döntőjének hétfői nyitányán.

2013.04.15 20:33MTI

A nyolcadik bajnoki aranyukra pályázó - és megyei riválisukkal szemben a tavalyi fináléban 3-2-re alulmaradt - soproniak az első félidőben nagy csatát vívtak a Győrrel, félidőben 30-27 volt az állás. 

Térfélcsere után fokozatosan elhúztak a hazaiak, a Rába-partiak egyre inkább elfáradtak, végül pedig tetemes különbség alakult ki a két csapat között. A döntő második mérkőzését csütörtökön rendezik Győrben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.