A titkos szavazás

Újabb négy évig Regényi Tamás az evezősök elnöke

Az eddigi elnök Regényi Tamás marad a Magyar Evezős Szövetség első embere az idén 120 éves szervezet szombati tisztújító közgyűlésének döntése alapján.

2013.04.06 14:08MTI

A titkos szavazás során az elnöki posztot 2012 februárja óta betöltő Regényi 37 voksot kapott, kihívója, Jakócs György üzletember, a Balatoni Kajak-Kenu Evezős és Vitorlás SE elnöke 23-at, egy szavazat pedig érvénytelen volt. Az elnök megbízatása az alapszabály szerint legfeljebb négy évre szól.
 
A közgyűlés eredeti menetrendje szerint a tisztújításra csak a tavalyi évről szóló és az idei tervekre vonatkozó beszámolók megvitatása után került volna sor. Az elnökség azonban szombat reggeli rendkívüli ülésén úgy határozott, hogy a sorrend felcserélését indítványozza a küldötteknek - a közgyűlés nyugodtabb mederben való lezajlása érdekében.
   
A javaslatot többen nehezményezték, arra hivatkozva, hogy a küldötteknek ez esetben úgy kell személyi kérdésekben dönteniük, hogy előtte nem ismerhetik meg az elnökség elmúlt évi munkájának eredményét. Végül a küldöttek 26-24 arányban - 10 tartózkodás mellett - úgy döntöttek, hogy előbb választanak új vezetőséget, és csak utána vitatják meg a beszámolókat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.