Labdarúgás

Puskás Ferenc sírjánál koszorúztak a Real Madrid fiataljai

A Puskás Suzuki Kupa nemzetközi utánpótlás labdarúgótornán szereplő Real Madrid játékosai hétfő délután Puskás Ferenc születésének 86. évfordulója alkalmából a budapesti Szent István-bazilikában emlékeztek az Aranycsapat legendás kapitányára.

2013.04.01 16:32MTI

A Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia honlapjának beszámolója szerint a madridi klub futballistái koszorút helyeztek el a bazilika altemplomában Puskás Ferenc sírjánál.
   
A Real Madrid 17 órától a görög Panathinaikosz együttesével találkozik a Puskás Suzuki Kupa döntőjében, a székesfehérvári Sóstói Stadionban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.