Verekedés a meccs után

Nekiestek a debreceni drukkerek az újpesti buszoknak - biztonsági őröstül

Debrecenben, helyi szurkolók egy csoportja megrongálta az Újpest FC szállító járműveit, majd a kiszálló biztonsági őrökkel verekedtek össze.

2013.03.31 20:37ma.hu

A DVSC-TEVA – Újpest FC labdarugó mérkőzést követően 2013. március 31-én az esti órákban Debrecenben a Kassai út és a Zákány utca kereszteződésénél a helyi szurkolók egy csoportja megrongálta a vendégjátékosok rendezőit szállító járművet.

Ezt követően a gépjárműből kiszálló biztonsági emberek és a szurkolók csoportja között verekedés alakult ki, amelynek a helyszín közelében lévő járőrök vetettek véget.

A rendőrök a helyszínről 30 főt állítottak elő a Debreceni Rendőrkapitányságra, ahol jelenleg is folynak a kihallgatások.

Az ügyben a kapitányság csoportosan elkövetett garázdaság és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást – tájékoztatta a ma.hu-t a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság.

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.