Labdarúgó NB I

Nem született gól Pakson

Az MVM Paks gól nélküli döntetlent játszott a vendég Szombathelyi Haladással a labdarúgó OTP Bank Liga 21. fordulójának szombati játéknapján.

2013.03.30 17:15MTI

OTP Bank Liga, 21. forduló: MVM Paks-Szombathelyi Haladás 0-0  Paks, 600 néző, v.: Kassai sárga lap: Fiola (4.), Szabó J. (54.), Heffler N. (56.), Bartha (59.), Báló (65.), Éger (81.), illetve Radó (6.), Halmosi (33.), Tóth P. (47.), Iszlai (67.), Schimmer (88.), Gyurján (92.) 

MVM Paks: Csernyánszki - Heffler T., Éger, Fiola, Szabó J. - Bartha, Báló (Vayer, 70.) - Könyves, Eppel (Sifter, 41.), Heffler N. (Kovács G., 84.) - Tököli 

Szombathelyi Haladás:  Rózsa - Schimmer, Guzmics, Fehér Z., Tóth P. - Simon Á. (Németh M., 74.), Iszlai - Kalász (Gyurján, a szünetben), Nagy G., Halmosi - Radó (Jagodics, 90.) 

A mély talajú pályán folyamatos játék nem alakulhatott ki, viszont sok volt az elkésett belépő, amit az egy tucat kiosztott sárga lap is mutat. A Haladás előtt több kecsegtető lehetőség is adódott, de a meccs legnagyobb helyzetét a Paks hagyta ki: Vayer a 81. percben a kapu torkából, három méterről lőtt fölé. A döntetlen igazságos.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.