Jégkorong

NHL - az Islanders szerződést hosszabbított 36 éves védőjével

Az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) a rájátszásért küzdő New York Islanders két évvel meghosszabbította a veterán védő, Lubomir Visnovsky szerződését.

2013.03.30 13:35MTI

A 36 éves szlovák játékos tavaly nyáron az Anaheim Duckstól került az Islandershez, s szerződése idén júliusban járt volna le. Az új megállapodás szerint Visnovsky 9,5 millió dollárt fog keresni a 2014-2015-ös szezon végéig.
   
A szlovák nemzeti csapattal 2002-ben világbajnoki címet szerző hátvéd korábban a Los Angeles Kingsben, az Edmonton Oilersben és az Anaheimben szerepelt az NHL-ben. A mostani szezonban eddig kitűnően játszik, védekezésben csapata egyik legjobbja, s 22 eddigi meccsén három gólt és hat gólpasszt is jegyzett.
   
Az Islanders jelenleg kilencedik a Keleti főcsoportban, de ugyanannyi pontja van, mint a még rájátszást jelentő nyolcadik helyen álló városi rivális Rangersnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.