Magyar-román

A VIP páholy is üres

A lelátókon kívül a VIP páholy is üresen maradt a Puskás Ferenc Stadionban fél órával a Magyarország-Románia labdarúgó világbajnoki selejtezőmérkőzés kezdete előtt.

2013.03.22 20:26MTI

A nemzetközi szövetség (FIFA) büntetése nyomán a két csapat zárt kapuk mögött csap majd össze egymással, az arénában pedig a sajtó munkatársain és a biztonsági személyzeten kívül csak a játékosok tartózkodnak. 

A magyar szövetség (MLSZ) korábbi tájékoztatása szerint közel 200 akkreditált újságíró és fotós látogatott ki a mérkőzésre. A futballisták 45 perccel a kezdés előtt futottak ki a pályára bemelegíteni, a létesítmény Dózsa György úti bejáratánál zajló szurkolói rendezvényből pedig egyelőre nem sokat hallani a stadionban szóló zene miatt. A találkozó 20.30-kor kezdődik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.