Labdarúgás

NB I, NB II: április 10-én pótolják az elmaradt fordulót

Az MLSZ versenybizottsága keddi ülésén úgy döntött, hogy április 10-én rendezik meg az OTP Bank Liga múlt hétvégén az országos havazás miatt elhalasztott 20. fordulójának valamennyi mérkőzését.

2013.03.19 17:07MTI

Az MLSZ honlapjának beszámolója szerint ezen a napon pótolják az NB II 18. körének találkozóit is.

A versenybizottság pénteken a rendkívüli időjárás miatt határozott úgy, hogy elhalasztja az élvonalbeli és másodosztályú meccseket. Az első osztály 20. fordulójában szombaton négy, vasárnap és hétfőn pedig két-két mérkőzésre került volna sor. A második vonal esetében szombaton összesen 12, vasárnap pedig négy találkozót rendeztek volna.

A pótlásról hozott döntés indoklásában a testület megjegyezte: az április 10-i időpont kitűzését a sportszervezetekkel történt egyeztetés előzte meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.